Groovy Groomers is de honden en katten trimsalon, waar u met een gerust hart uw huisdier kunt brengen. Groovy Groomers wordt gerund door Wendy Roberts.

Met trots kan ik u melden dat mijn droom is uitgekomen. Mijn hele leven heb ik al een passie voor dieren, voor zowel honden als ook katten. Na diverse jaren niet onverdienstelijk tentoonstellingen te hebben gelopen met onze eigen honden, heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Na eerst een jaar in het cursuscentrum dierenverzorging Barneveld te hebben gestudeerd en daarna twee jaar bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik ben ik sinds april 2010 gediplomeerd honden- en katten trimster. Tijdens en na mijn studie heb ik al mijn ervaring opgedaan bij trimsalon Bello in Susteren. Hier passeerden veel hondenrassen de revue waardoor ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. Naast de opleiding heb ik ook diverse specialisaties gevolgd om mijn kennis nog verder uit te diepen.

Nu is het eindelijk zover. Na een flinke verbouwing is mijn trimsalon klaar !

 
Uitgerust met de nieuwste, meest moderne materialen om mee te werken, kan ik eindelijk doen wat ik altijd heb willen doen.

Of het nu gaat om het knippen, plukken, föhnen, effileren, ontwollen, wassen of welke behandeling uw hond of kat ook nodig heeft,  bij Groovy Groomers is uw huisdier op het juiste adres. Met liefde en passie zal ik uw huisdier professioneel verzorgen.

Voor deskundig advies over de vacht van uw huisdier kunt u altijd bij mij terecht! En natuurlijk staat uw wens bij mij altijd centraal.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken voor uw uw huisdier? Neem dan gerust contact met mij op, ik sta u graag te woord.

Met vriendelijke groet

Wendy Roberts – Groovy Groomers